Ons muziekkorps bestaat uit muzikanten die het leuk vinden om op vrijwillige basis de traditie van de voormalig Tamboerkorps Regiment van Heutsz in leven te houden. Momenteel bestaat ons orkest uit  muzikanten die in het verleden tijdens hun diensttijd muziek hebben gemaakt in één van de legerkorpsen en muzikanten die het gewoon leuk vinden om bij dit orkest te spelen. 

Het  muziekkorps maakt deel uit van Stichting Ouwestomp gevestigd in 's Hertogenbosch. Naast dit muziekkorps bestaat onze stichting uit een exercitiepeloton en het Veteranen Ontmoetings Centrum Den Bosch-Brabant Noord.

Wij repeteren 1 x per maand van 10:00 tot 15:00 uur in bovengenoemde locatie en gebruiken daar ook onze gezamenlijke lunch.

Het muziekkorps verzorgt per jaar tussen de 5 en 10 optredens die meestal een militair karakter hebben zoals op veteranendagen, dodenherdenkingen, taptoes en overige optredens. Neem eens een kijkje op onze agenda of bezoek voor actuele informatie onze socials Facebook, Instagram en Youtube