Vanaf januari 2018 staat het Reünieorkest Regiment van Heutsz onder de bezielende leiding van Jesse van Lankveld. Jesse werd geboren in een muzikaal gezin. Moeder Mirjam speelt orgel en begeleidt koren. Vader Ton speelt eveneens orgel. Opa Adriaan was muzikaal lid van de drumband in Berghem, later bestuurslid en nog veel later zelfs erelid van de harmonie in Berghem.

Jesse begon zijn muzikale carrière op 9 jarige leeftijd. Na eerst een jaar AMV lessen te hebben gevolgd is hij gestart op trompet bij Harmonie OBK in Erp. In 2007 heeft hij de trompet deels vaarwel gezegd en is hij overgestapt op waldhoorn, naar wat hij zelf zegt; de ziel en warmte van het orkest.

In mei 2015 behaalde Jesse aan het Fontys conservatorium in Tilburg zijn bachelor diploma HAFA-directie. Tijdens zijn studie heeft hij les gehad van Hardy Mertens, Louis Buskens. Daarnaast heeft hij ook verdiept in het dirigeren van lichte muziek en het symfonieorkest.  Verder heeft hij diverse masterclasses gevolgd bij onder andere Jos vd Braak, Jan Cober en Philip Sparke.

Naast het dirigeren van het Reünieorkest Regiment van Heutsz heeft Jesse momenteel ook de Koninklijk erkende harmonie Oude Post uit ´s Hertogenbosch, Fanfare Aurora Con Brio uit Heesch en de opleidingsorkesten van harmonie St. Caecilia onder zijn leiding.